Om

Portrettfoto

Sånn ser jeg ut. På gode dager. Foto: Andreas Øverland

Det er ikke stort å si. Jeg heter Eivind Lund. Jeg jobber som konsulent i Netlife Research.

Noen ganger holder jeg foredrag og kåserier og sånt. Og noen ganger spør folk som ikke vet bedre om jeg ikke kan legge ut manusene mine, fordi de tror de vil synes det er kult å lese dem. Vanligvis angrer de.

Reklamer
 1. #1 by Marte Hegstad on 02/10/2012 - 19:33

  Haha, du er min nye helt.

  Hilsen journalistikkstudent som har forvilla seg i Australia.

  Forvilla meg (ja, forvilla ja!) forresten til psykiatrisk avdeling for noen uker siden, tenkte du ville kose deg litt med min historie om det (http://martehegstad.weebly.com/2/post/2012/07/ko-kooo.html). Litt saann din stil tror jeg.

  Kommenterte jo paa kolonoskopi-godnatthistorien, men der faar du jo saa altfor mye medfolelse at du sikkert ikke rekker aa lese gjennom en kolonoskopi-veterans smaatrakasserende kommentar om at saann der syting er «typisk menn».

  Derfor sier jeg g’day mate her, isteden.

 2. #2 by Jannicke on 28/10/2012 - 03:51

  For en lykke å finne din blogg! Det du skriver, ALT, fortjener karakteren S! Anbefaler denne til alle mine kjente 😉 En annen ting, har i kveld lest 2/3 av innleggene dine og kjenner at trangen er stor til å fortsette NÅ, men vet også at jeg er i og går mot verre tider i denne ufordragelige eksamensperioden. Med andre ord trenger jeg noen lyspunkt å se frem til. I forhold til spm om «vi» vil lese utdaterte og refuserte manuskripter så sier du at du har du en egen blogg for disse? Adresse takk 😉

 3. #4 by Marit Segbø on 10/11/2012 - 21:10

  Hei! Finner bloggen din så underholdende at jeg har nevnt den i min egen siste blogpost som handler om Blog Award. Du kan lese den her: http://wp.me/p1hawO-3i. Gleder meg til å lese mer av dine kåserier 🙂

 4. #5 by Benedikte W. on 24/01/2013 - 11:36

  Nå har jeg lest blogginnlegg om lærere, sykehus og ballonger, julestress og en hel del andre temaer. Egentlig burde jeg lest pensumlitteratur som omhandler skriving i skolen, men det er utrolig mye mer underholdende og givende å lese det du har skrevet. Du har sånn flott flyt og skriver så levende at film snurrer konstant inne i hodet mens jeg gliser, fniser og stundom nikker gjenkjennende. Kan bare såvidt forestille meg å få dette muntlig presentert, må jo være en opplevelse av de sjeldne! Du skriver råbra! Jeg følger med fra nå av =))

 5. #6 by Sara on 10/04/2014 - 12:08

  Du er så god å skrive. Fikk flirt litt nu ja, av ballongfortellinga. 😀 Stå på! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: